Ontstoppen Kerkrade

Wij ontstoppen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppen Kerkrade

Ontstoppen Kerkrade? Bent u uw handen aan het wassen en loopt plots het water niet meer weg uit de gootsteen? Of merkt u dat het water in wasbak omhoog komt tijdens het doorspoelen van het toilet? In veel gevallen zijn deze twee voorbeelden de gevolgen van een verstopping.

Op het moment dat u te maken heeft met een verstopping is het fijn om te weten dat er zo snel mogelijk iemand langs kan komen. U wilt waarschijnlijk zo snel mogelijk van deze verstopping afkomen.

Dat is iets wat wij ook sterk aanraden; neem zo snel mogelijk contact op met een professionele ontstoppingsdienst wanneer u te maken heeft met een verstopping. Zo beperkt u het bijkomende overlast zoveel mogelijk en houdt u de kans op schade zo klein als maar kan.

Onze ontstoppers maken gebruik van professionele ontstoppingsmachines waarmee wij elke verstopping vakkundig en goed kan worden opgelost.

Heeft u een verstopping? En bent u hiervoor op zoek naar een ervaren ontstoppingsdienst? Maak dan gerust een afspraak met Ontstoppen Kerkrade via 045 203 28 41!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsdienst Kerkrade

Services

Ontstoppingsbedrijf Kerkrade

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

045 203 28 41

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Kerkrade. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Kerkrade.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Kerkrade en omstreken

Ontstoppingsdienst Kerkrade

Heeft u te maken met een verstopping in uw riool of afvoer? Ontstoppingsbedrijf Kerkrade wilt u hier graag bij helpen! Het verhelpen van een verstopping is vaak geen gemakkelijke klus. Meestal is de blokkade simpelweg te hardnekkig om zelf te verhelpen.
Voor veel verstoppingen zijn echt professionele en bovenal krachtige machines nodig. Bij Ontstoppingsdienst weet u zeker dat u hiervoor aan het juiste adres bent. Wij kunnen iedere verstopping verhelpen.

Daarnaast hebben wij ook de beschikking over een rioolcamera. Deze kunnen wij gebruiken bij klussen waarbij het nodig is om de riolering van binnen te inspecteren. Zo kunnen wij de staat van de afvoerbuizen en riolering beoordelen.

Daarnaast kunnen wij ook beginnende verstoppingen in het allereerste stadium opsporen en vervolgens ook snel verhelpen. Wij weten immers al waar de verstopping zit en hoe wij deze het beste kunnen verhelpen.

Ontstoppingsdienst Kerkrade staat voor u klaar! Heeft u het idee dat u te maken heeft met een verstopping in uw riool? Bel dan voor een afspraak via 045 203 28 41. Onze collega staat u graag te woord.

Kerkrade Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Kerkrade

Jaren Ervaring

Ontstoppen Wc Kerkrade
Afvoer Ontstoppen Kerkrade

Waaraan te herkennen

Een verstopping herkennen

Een verstopping doet zich voor in allerlei vormen en maten. U kunt een verstopping aan veel verschillende onderdelen herkennen. Wij hebben er een aantal voor u op een rij gezet.
U kunt een verstopping herkennen aan het feit dat er water in uw douchecabine blijft staan, de afvoer van uw gootsteen niet meer doorspoelt, het water loopt niet wegloopt uit uw toilet of omdat er een vieze rioolgeur in huis blijft hangen.

De bovenstaande voorbeelden zijn stuk voor stuk situaties die duiden op een verstopping. In veel gevallen is uw riool of afvoer verstopt of zal deze snel verstopt raken. Wij raden u in dat geval zo snel mogelijk contact op te nemen.

Wilt u contact opnemen met Ontstoppingsbedrijf Kerkrade? Dat is mogelijk. Onze telefoniste geeft u graag meer informatie over het herkennen van verstoppingen. Bel gerust op 045 203 28 41. Wij komen graag uw riool ontstoppen in Kerkrade en omstreken.

Een beginnende verstopping

Een ontstaan van een verstopping

Verstoppingen ontstaan veelal in de riolering of in één van de afvoeren in uw huis. Zo kan een verstopping ontstaan in uw toilet, een gootsteen, het bad of wellicht in de afvoer van uw wasmachine.
Verstoppingen beginnen vaak als een kleine ophoping. Deze ophopingen gaan vaak gepaard met borrelde geluiden en een nare rioollucht. Op het moment dat dit bij u het geval is, raden wij u aan contact op te nemen met een ontstoppingsbedrijf.

De reden hiervan is dat u waarschijnlijk te maken heeft met een beginnende verstopping ergens heel diep in het riool. Deze verstopping veroorzaakt het borrelende geluid en de nare rioollucht uit uw afvoer.

U moet weten dat verstoppingen geen kleine problemen zijn. Verstoppingen kunnen blijvende schade aanrichten wanneer deze niet snel genoeg of op een correcte manier verholpen worden. Dat is de reden dat wij u altijd vragen zo snel mogelijk contact op te nemen met een ervaren ontstoppingsdienst in uw regio.

Is er bij u in de afvoer of het riool een verstopping aan het ontstaan? Wij komen graag langs om deze te ontstoppen! U kunt Ontstoppingsbedrijf Kerkrade bereiken op 045 203 28 41.

Kerkrade Wc Ontstoppen
Gootsteen Ontstoppen Kerkrade
Kerkrade Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Kerkrade

Ga zelf aan de gang!

Zelf de verstopping verhelpen

Sommige mensen willen zelf hun afvoer of wc ontstoppen. Op deze pagina kunt u diverse methodes vinden waarop u mogelijk zelf uw afvoer kunt ontstoppen. Echter is dit in veel gevallen wel een lastige klus.
Wanneer u zelf de verstopping wilt verhelpen zijn twee onderdelen belangrijk: Hoe is de verstopping ontstaan? En op welke plek bevindt de verstopping zich?

Op basis van deze twee vragen kunt u bepalen hoe u de verstopping kunt verhelpen. Er zijn verschillende methodes die u kunt toepassen om de blokkade te verwijderen. Een aantal van de best werkende methodes hebben wij voor u beschreven.

Heeft u liever dat een ervaren vakman er naar komt kijken? Bel dan gerust voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Kerkrade op 045 203 28 41.

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in dit vak. Speciaal voor u hebben zij op deze pagina een aantal ontstoppingsmethodes beschreven. Hopelijk lukt het u om de verstopping te verhelpen.

Het is ook goed mogelijk dat u ervoor kiest om deze klus uit te besteden aan een professional. Dat begrijpen wij goed. In dat geval kunt u contact opnemen via Neem gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Kerkrade op 045 203 28 41.

Kerkrade Ontstoppingdienst
Kerkrade Ontstoppen Gootsteen
Ontstoppen Wc Kerkrade
Wc Ontstoppingsdienst Kerkrade

De ouderwetse ontstopper

Verstopte wc ontstoppen met de plopper

Zit uw wc verstopt en bevindt de verstopping zich niet te diep achter het toilet? Dan kunt u uw toilet waarschijnlijk ontstopper met een plopper. U bent hier vast al bekend mee.
Het ontstoppen met een plopper is een goedkope en tevens erg eenvoudig uit te voeren methode. Daarnaast is de kans om schade aan te richten erg klein aan uw toilet of de riolering waarop uw toilet is aangesloten, wanneer u onze methode stap voor stap volgt.

Wij raden u aan als volgt te werk te gaan: maak, alvorens u van start gaat, uw plopper flexibel. Dit doet u door deze enige tijd onder een warme kraan te houden. Hierdoor zal de plopper beter aansluiten op de afvoer.

Is de plopper flexibel? Dan kunt u deze op de verstopte afvoer zetten. Duw de steel van de plopper vervolgens zachtjes naar beneden en trek de plopper omhoog. Vaak is het zo dat de verstopping niet met één keer ploppen verholpen. Het is daarom mogelijk dat u meerdere malen moet ploppen.

Pas op dat u niet te veel kracht gebruikt wanneer u deze methode gebruikt. Wij hebben het hier voornamelijk over de kracht die u mogelijk kunt gebruiken bij het erop drukken van de plopper op de toilet hals.

U kunt de verstopping hierdoor nog strakker en vaster duwen. Hierdoor wordt de verstopping nog hardnekkiger. Dit maakt de verstopping tevens ook lastiger te verhelpen.

Soda en azijn

Afvoer ontstoppen met soda en azijn

Zit uw afvoer verstopt en is deze hoogstwaarschijnlijk ontstaan door iets van vet, etensresten of zeepresten? Dan kunt u deze methode goed gebruiken! Soda heeft een ontvettende werking, waardoor de verstopping verzwakt wordt.
Een zeer groot voordeel van deze methode is dat soda een natuurlijk middel is dat geen schade aan kan richten aan de afvoer of het milieu. Hetzelfde geldt voor de toevoeging van azijn.

U moet als volgt te werk gaan: Pak een emmer, een kopje soda en een kopje azijn in een emmer. U kunt ook twee kopjes doen als u denkt dat dat nodig is. Vul de emmer met warm water. Houdt de emmer zo hoog mogelijk boven de afvoer en giet de emmer leeg. De hoogte zorgt voor meer druk op de blokkade in de afvoer.

In sommige gevallen is te merken dat de verstopping direct verholpen wordt. Wanneer dit niet het geval is kunt u het een aantal uren in laten werken. Voor een nog sterker effect is het ook mogelijk om de soda en azijn rechtstreeks in de afvoer doen. Dit laat u dan inwerken en vervolgens giet u de emmer vanaf zo hoog mogelijk leeg.

Loopt het water daarna nog steeds niet weg uit uw afvoer? Dan kunt u proberen om de blokkade af te breken en door de afvoer heen te forceren met een ontstoppingsveer. Hieronder kunt u meer lezen over deze methode.

Kerkrade Afvoer Ontstoppen
Afvoer Ontstopping Kerkrade
Kerkrade Ontstoppen Riool
Riool Ontstoppen Kerkrade Veermachine

Ontstoppingsveer

Verstopping verhelpen met een ontstoppingsveer

Heeft u te maken met een verstopping en wilt u deze ontstoppen met een ontstoppingsveer? Zo erg van voor dat u voorzichtig te werk gaat.

De stalen ontstoppingsveer kan de kunststof afvoerbuizen beschadigen of breken. U zou ook niet de eerste zijn die vast komt te zitten met de veer.

Stop de veer met het uiteinde in de afvoer waar u de verstopping opmerkt. U kunt langs de bochten heen door de veer te draaien en voorzichtig te duwen. U zult wel merken dat de kop van de veer langs de bocht heen is.

Blijf voorzichtig door duwen totdat u de verstopping bereikt. Op dat moment moet u voorzichtig te duwen, draaien, en trekken. Dit herhaalt u en als het goed is voelt u dat de veer steeds verder de afvoer in kan. Door te blijven draaien, duwen, en trekken kunt u hopelijk de rioolverstopping ontstoppen.

Om ervoor te zorgen dat al het vet loskomt kunt u er ook voor kiezen om een emmer met water en soda in de afvoeren te doen. Soda is een natuurlijk middel dat ook geschikt is als ontstoppingsmiddel. Hieronder kunt u daar meer over lezen.

Hogedrukreiniger

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een ander krachtig hulpmiddel waarmee mensen hun verstoppingen kunnen verhelpen is de hogedrukreiniger. Deze zeer krachtige methode is een methode waarvan u moet weten dat hier risico’s bij komen kijken.

Ontstoppingsdienst Kerkrade raadt u aan eerst andere methodes te proberen. Hebben de andere methodes nog niet het gewenste effect gehad en wilt u aan de slag gaan met een hogedrukreiniger? Dan is het van cruciaal belang dat u zorgvuldig en professioneel te werk gaat. U wilt natuurlijk geen schade aanrichten aan uw afvoer of het probleem groter maken.

Wij raden u aan als volgt te werk te gaan. Stop de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer, zo diep als het kan. Hierna spoelt u de afvoer ongeveer drie minuten flink door. Wanneer u al snel merkt dat er geen beweging komt in de verstoppingen, stop dan met spuiten.

Is het u nog niet gelukt de verstopping te verhelpen? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Kerkrade via 045 203 28 41. Wij verhelpen graag uw verstopping!

Riool Ontstoppingsbedrijf Kerkrade
Kerkrade Ontstoppingbedrijf
Kerkrade Riool Verstopt
Kerkrade Verstopping Riool

Pas op!

Gebruik geen chemische ontstopper

De meeste supermarkten hebben veel verschillende vloeibare chemische ontstoppingsmiddelen in hun assortiment. Echter kan het gebruik van deze middelen resulteren tot beschadigingen in de afvoer.
Sommige van deze ontstoppingsmiddelen bevatten namelijk chemicaliën die een bijtende werking hebben en dit tast de binnenkant van de leidingen aan. Uw riolering en de afvoer kan hierdoor blijvende schade oplopen.

Tevens moet u onthouden dat het grootste gedeelte van deze middelen ook geen effectief heeft: de verstopping wordt helemaal niet verholpen door het gebruik van deze middelen. Deze middelen worden vaak in de afvoer. Hierdoor wordt de verstopping alleen maar erger.

Daarbij komt ook nog dat u het water dat in het hoofdriool komt onnodig vervuilt. Om al die redenen raden we u daarom af deze middelen te gebruiken.

Jarenlange ervaring

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Ons werkgebied omvat Kerkrade en wijde omstreken. Eerlijkheid en vakmanschap, dat is waar Ontstoppingsdienst Kerkrade voor staat. Wij zorgen gegarandeerd voor een professionele afhandeling van uw hardnekkige verstopping in het toilet.
Naast verstoppingen kunt u ons ook bereiken voor het uitvoeren van een rioolinspectie of -reiniging. Hierin brengen wij uw riolering in kaart en zorgen wij er ook voor dat de afvoer en riolering weer mooi schoon is. Hierdoor is de kans klein dat er een verstopping kan ontstaan en daarnaast wordt de levensduur van de afvoerbuizen geoptimaliseerd.

Ontstoppingsdienst Kerkrade is 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken voor spoedgevallen. Hieronder verstaan wij klussen die niet op zich kunnen laten wachten. Denk hier bijvoorbeeld aan lekkages of overstromingen die ontstaan zijn door een verstopping.

Wilt u een afspraak maken met een collega van Ontstoppingsbedrijf Kerkrade? Dat is mogelijk. Neem contact op via 045 203 28 41. Wij komen binnen no-time langs om de verstopping uit uw toilet te verwijderen!

Kerkrade Riool Verstopping
Gootsteen Ontstopping Kerkrade

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen het eerste uur opgelost.

R

Eén uur arbeid

R

Inclusief btw

R

Incl. machinekosten

121

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste uur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

R

Incl. machinekosten

30,25

Garantie

Hebben wij een rioolinspectie uitgevoerd?

Dan heeft u drie maanden garantie op onze werkzaamheden.

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Kerkrade
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Kerkrade rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 045 203 28 41

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Kerkrade

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Kerkrade

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Kerkrade!

Afvoer Ontstoppen Kerkrade

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Kerkrade

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Kerkrade

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Kerkrade

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Kerkrade

Ontstoppingsbedrijf Kerkrade is in 1992 opgericht met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Ontstoppingsdienst Kerkrade tracht elke klant op een transparante en vakkundige wijze van hun verstopping af te helpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Kerkrade via 045 203 28 41.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Kerkrade te werk?
Onze werkwijze is als volgt. U neemt telefonisch contact op. In dit gesprek spreekt u een tijdsblok af met onze telefoniste. U kunt de monteur binnen die tijd bij u aan de deur verwachten.

Wanneer de monteur bij u langskomt onderzoekt hij eerst het probleem. Vervolgens stelt hij een prijsopgave op. Hierin maken wij een inschatting over hoeveel tijd en welke materialen of gereedschappen er gebruikt moeten worden. Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 045 203 28 41.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Dat kan door, tenminste 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 045 203 28 41.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan gebeuren dat de monteur later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.
Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke verstopping is anders, daarom is het lastig om van te voren te zeggen hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Maar gemiddeld duurt een ontstopping ongeveer 45 minuten.
Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen.

Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Dit kan een aantal dagen duren.

Heeft u een vraag over uw factuur? Onze telefoniste zit voor u klaar om al uw vragen beantwoorden. Neem dan gerust contact op via 045 203 28 41.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen enkele maanden na de ontstopping? Dan is garantieregeling op uw situatie actief.

Wilt u u beroepen op uw garantie? Schroom dan niet om contact op te nemen via 045 203 28 41. Wij helpen u graag verder.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Kerkrade uit?
Ontstoppingsbedrijf Kerkrade ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder.

Wanneer uw riool beschadigd is kunt u ons ook bereiken. Bijvoorbeeld wanneer uw riool gerepareerd of vervangen moet worden. Neem gerust contact op!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied is Kerkrade en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten!